Azul

↓ 70%

42,00  12,40 

Azul on kaunis strategiapeli, jossa pyritään täyttämään pelilauta mosaiikkilaatoilla.

42,00  12,40 

38 varastossa

Kuvaus

Kierros alkaa laattatehtaiden täyttämisellä. Tehtaat täytetään neljällä satunnaisella laatalla, josta pelaaja ottaa kaikki samanlaiset laatat, ja pyrkii täyttämään niillä yhden kuviorivin omasta pelilaudastaan. Loput laatat siirretään tehtaan keskelle, ja pelaajat voivat käyttää myös näitä laattoja, joskin ensimmäinen keskeltä laattoja ottanut pelaaja saa virhepisteen. Jos laattoja tulee enemmän kuin kuvioriville mahtuu, pelaaja joutuu ottamaan niistä virhepisteitä. Kierros jatkuu kunnes kaikki laatat on poistettu tehtaasta.
Kierroksen lopussa pelaajat saavat mosaiikkiseinälleen laatan aina kun he ovat saaneet täytettyä samanlaisilla laatoilla yhden laattarivin. Pelaajat saavat pisteitä mosaiikkiseinälle saamiensa laattojen mukaan. Lisäpisteitä saa, kun mosaiikkipalat koskettavat toisiaan tai muodostavat rivin.
Kierroksia jatketaan, kunnes joku pelaajista saa rakennettua mosaiikkiseinälleen vaakarivin. HUOM! Voittaja ei ole pelaaja, joka rakentaa vaakarivin ensimmäisenä, vaan pelaaja, jolla on tässä vaiheessa eniten pisteitä!

Pelissä on loputtomasti vaihtoehtoja erilaisille strategioille ja voittaakseen pelaajien on huomioitava toistensa strategiat.

Ikäsuositus 8-vuotiaasta ylöspäin, 2-4 pelaajalle.

Lisätiedot

Paino1259 g
Mitat260 × 260 × 72 mm
Kohderyhma

Kotiin, Kouluun

Tuotetyyppi

Pelit

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Lähetä sähköpostilla
↓ 70%

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Lähetä sähköpostilla