ELLIn myymälä on suljettu maanantaista 4.7. – keskiviikkoon 20.7.2022. Verkkokauppa toimii, mutta toimitusajat voivat olla yli viikon.

Matematiikkaa 2a kuva-arkit

29,90  37,08  sis. alv

Muidenkin kuin Varga-Neményi -menetelmän oheismateriaaliksi sopivat kuva-arkit.

29,90  37,08  sis. alv

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotekoodi: 600207 Kategoriat: , ,

Kuvaus

Pakkaus sisältää ”Kuvapäiväkirjan”, Visuaalisen lukumäärien hahmottaminen -kuvasarjan, Lelukaupan ja Kirja- ja paperikauppa tuotteet että kassakoneen + kukkarot.

”Kesäleirillä tapahtunutta”- piirroskuvasarja (A4, 15 kuvaa) löytyy Matematiikka 2a oppilaan kirjan etukannesta. Teema avaa 2. luokan lukualueen 0-20 kertaaminen ja sen laajentaminen 30:een oppisisällön. Isokokoisten kuvien avulla opettaja voi nostaa yksittäisen kuvan toiminnan ja keskustelun kohteeksi. Tällöin hän auttaa oppilaan keskittymistä poistamalla osan visuaalisista virikkeistä. Kortteja voi käyttää myös lukumäärien havainnointiin, luokitteluun ja niiden pohjasta voidaan kirjoittaa laskuja ”matematiikan kielellä”. Kuvia voi käyttää myös kirjoittamisen virikekuvina.

Visuaalinen lukumäärien hahmottaminen -kuvat (A4, 24 kpl) ovat valokuvia lukualueelta 0-30 ja ne löytyvät myös Matematiikkaa 2a oppilaan kirjan lopusta. Kuvien käytetään lukualueen laajentamiseen, lukujonotaitojen harjoitteluun sekä yhtä suuruuden, yhtä suurten lukujen yhteenlaskun ja kertolaskun käsitteiden avaamiseen. Kuvat voi lukea ja kirjoittaa myös sisältöjakolaskuina.

Lelukaupan 2a (A4 2 lelua, A5 12 lelua) ja Kirja- ja paperikaupan (14 tuotetta) piirrettyjen havainnekuvien avulla luokkaan voidaan rakentaa kuvitteellinen kauppa, jonka avulla kaupassa asioimiseen ja rahan käyttöön liittyvät keskeiset piirteet nostetaan esille. Kauppaleikkikuvien tavoitteena on aktivoida oppilaiden omat ostamiseen liittyvät kokemukset laajentamatta aihetta kuitenkaan liian paljon. Kauppaleikki -teema on mukana jo Matematiikkaa 1a ja 1b oppilaan kirjoissa. Nyt teemaan liitetään uusia matematiikan sisältöalueita, joista jokaisen opettaja voi halutessaan ankkuroida juuri ”tiettyyn kauppaan” kuuluviksi avainkokemuksiksi. Kassakoneen kuvan opettaja voi liittää osaksi kauppaleikkejä tai liittää sen erityisesti ”Kauppiaan menetelmä”-laskemisen tapaan liittyväksi avainkokemukseksi. Kukkaroiden kuvat sopivat hyvin mm. kolikoiden määrän ja rahan arvon vertailuun.

Pakkaukseen kuuluu 41 A4-korttiarkkia, joita voi käyttää Varga-Neményi -menetelmän lisäksi myös muiden opetusmenetelmien oheismateriaalina.

Kumppanituote – ei alennettava.

Lisätiedot

Paino779 g
Mitat298 × 215 × 15 mm
Kohderyhma

Alkuopetukseen

Tuotetyyppi

Kuvakortit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matematiikkaa 2a kuva-arkit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Lähetä sähköpostilla

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

Tuotevideot

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

ELLIn blogissa

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

Ellinkauppa tiedottaa!

Kalasataman myymälä palvelee Ma-Pe klo 9:00 - 16:30

Valmistellaan toimitustapoja