Tilaatko kunnalle tai kaupungille? Pyydä laskutusasiakkaan tunnukset tästä, niin näet kunta-alennukset jo tilausta tehdessäsi.

Opetellaan taitoja

23,67  29,35  sis. alv

Oppimispeli, jossa suoritetaan liikuntatehtäviä sekä vastataan kiperiin kysymyksiin.

23,67  29,35  sis. alv

Vain 2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Opetellaan taitoja on oppimispeli, jonka aikana päästään sekä liikkumaan hauskojen liukumäkikorttien tehtävien mukaan että käyttämään hoksottimia puumajakorttien kysymyksiin vastatessa. Lisäksi oppimispelissä harjoitellaan yksinkertaisia yhteenlaskuja lukualueella 0-10 sekä liikutaan spinnerin näyttämän luvun 1-6 verran. Pelin tehtävissä saatetaan välillä pyytää kirjoittamaan yksinkertainen sana (kuten pupu) tai tunnistaa kirjaimia. Lukutaitoa ei kuitenkaan vaadita kuin yhdeltä pelaajalta (tai mukana olevalta aikuiselta).

Tehtäviä varten kannattaa varata valmiiksi ainakin kyniä, paperia ja sakset. Aikuinen voi helpottaa peliä poimimalla ennen peliä liian haastavat kortit sivuun (esimerkiksi tehtävät, joissa täytyy keksiä sana joka alkaa tietyllä kirjaimella). Tehtäväkortteja on runsaasti, joten kortit eivät lopu helposti kesken!

Liikunnallisissa liukumäkikorteissa on tehtävinä esimerkiksi: pompi yhdellä jalalla viisi kertaa horjahtamatta, leikkaa saksilla neliö ja piirrä talo, jossa on kaksi ikkunaa.
Kiperissä puumajakorteissa on tehtävinä esimerkiksi: Keksi sana, joka rimmaa sanan “suu” kanssa, mistä kahdesta väristä voi tehdä vihreää, keksitkö kolme tosi isoa eläintä.

Pelin tavoitteena on saada ensimmäisenä oma 6 palan palapeli koottua. Jokaisella palapelin palalla on hinta. Rahaa saa kerättyä suorittamalla tehtävän. Toisinaan paloihin tarvitsee useampia tehtäväkortteja, jotta rahat riittävät!
Ensimmäinen pelaaja pyöräyttää spinneriä ja liikkuu sen osoittaman luvun verran pelilaudalla. Seuraavaksi pelaaja ottaa pelilaudan osoittaman kortin (joko liukumäki- tai puumajakortti). Jos pelaaja onnistuu suorittamaan kortin tehtävän, hän saa kortin ja kortin osoittaman rahasumman itselleen. Muuten kortti palautetaan pakan pohjalle. Vuoro siirtyy seuraavalle.
Pelaajat voivat ostaa palapelin paloja kokeiltuaan suorittaa tehtävän – kunhan vain rahat riittävät! Lisäksi aina lähtöruudun ohittaessa pelaaja saa yhden palapelin palan ilmaiseksi. Ensimmäisenä oman palapelinsä koonnut voittaa!

Katso valmistajan ohjevideo tästä. (Linkki vie Youtubeen)

2-4 pelaajalle
Ikäsuositus 4-8 vuotta
Pelin kesto 25+ minuuttia
Sisältö: Pelilauta, 100 korttia (50 liukumäkikorttia, 50 puumajakorttia), 4 palapeliä joissa jokaisessa 6 palaa, 4 pelihahmoa ja niihin muovijalat, spinnerin nuoli

Kumppanituote – ei alennettava.

Lisätiedot

Kohderyhma

Kotiin, Kouluun, Alkuopetukseen, Päiväkotiin

Tuotetyyppi

Pelit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opetellaan taitoja”

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Lähetä sähköpostilla

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

Tuotevideot

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

ELLIn blogissa

Ellinkauppa tiedottaa!

Kalasataman myymälä palvelee Ma-Pe klo 9:00 - 16:30

Valmistellaan toimitustapoja