ELLIn myymälä on suljettu maanantaista 4.7. – keskiviikkoon 20.7.2022. Verkkokauppa toimii, mutta toimitusajat voivat olla yli viikon.

Puiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua

15,70  19,47  sis. alv

Hauskat puiset satuhahmot sopivat hyvin tarinankerrontaan!

15,70  19,47  sis. alv

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Pakkauksessa on Kultakutri sekä isä-karhu, äiti-karhu ja pikku-karhu.

Kolme karhua, isä-karhu, äiti-karhu ja pikku-karhu, ovat syömässä iltapuuroaan. Pikku-karhun puuro on liian kuumaa ja karhut päättävät mennä ulos odottamaan, että puuro jäähtyy. Pian sen jälkeen tyttö nimeltä Kultakutri kävelee sisään taloon.

Sisällä Kultakutri huomaa pöydällä olevat puurolautaset. Nälkäisenä hän päättää maistaa niitä. Hän kokeilee ensin isä-karhun isoa puurolautasta. Puuro on aivan liian kuumaa! Sitten hän maistaa äiti-karhun puuroa. Se on aivan liian kylmää! Mutta pikku-karhun pieni puurolautasen puuro on juuri sopivaa. Kultakutri syö puuron.

Syötyään puuron Kultakutri on juuri nousemassa ylös, kun tuoli räsähtää rikki hänen altaan. Ja se on pikku-karhun tuoli!

Lopulta Kultakutri on väsynyt ja päättää mennä nukkumaan. Isä-karhun sänky on liian kova ja äiti-karhun liian pehmeä. Pikku-karhun sänky on juuri sopiva ja Kultakutri nukahtaa välittömästi syvään uneen.

Samalla karhut saapuvat kotiin. He ovat ihmeissään, kun huomaavat, että heidän tavaroihinsa on koskettu. Surullisin on pikku-karhu: “Kuka on syönyt minun puuroni? Entä kuka on rikkonut minun tuolini?”, hän parkuu.

Lopulta karhut löytävät Kultakutrin nukkumasta pikku-karhun sängystä. Kultakutri herää ja karhut ovat hyvin vihaisia. Nyt Kultakutrin on pyydettävä anteeksi ja korvattava aiheuttamansa vahinko.

Sadun voi kertoa myös monella muulla tavalla. Tarinankerronnan jälkeen voidaan keskustella, mitä hahmoille tapahtui sadun jälkeen. Kuinka Kultakutri korvasi aiheuttamansa vahingon? Tuliko hänestä ja karhuista lopulta ystäviä? Mitä he tekivät sitten?

Pakkauksessa mukana myös kätevä säilytyspussi.

Lisätiedot

Paino126 g
Mitat90 × 155 × 45 mm
Kohderyhma

Kotiin, Alkuopetukseen, Päiväkotiin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puiset satuhahmot Kultakutri ja kolme karhua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Lähetä sähköpostilla

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

Tuotevideot

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

ELLIn blogissa

Saatat myös pitää...

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

Ellinkauppa tiedottaa!

Kalasataman myymälä palvelee Ma-Pe klo 9:00 - 16:30

Valmistellaan toimitustapoja