Kalasataman myymälämme on sulkenut ovensa pysyvästi. Verkkokauppamme on tietenkin edelleen aina auki ja lisätietoa varaston muutosta näet tästä!

Tilaatko kunnan tai kaupungin laskuun? Pyydä laskutusasiakkaan tunnukset täältä!

Kirjaudu sisään

Lisää kirjoituksiamme

VaNen ViLLE-tehtävät

Digitaaliseen ViLLE-ympäristöön on laadittu VaNeen omat materiaalit, jotka seuraavat viikkosuunnitelmia. Opettaja voi huoletta antaa näitä tehtäviä oppilailleen, koska tehtävät ovat varmasti VaNea, “täsmää” ja huolellisesti

Lue kirjoitus

VaNe-Koulutukset

Vaikka materiaaleja voi käyttää ilman koulutusta, suosittelemme luokka-asteittain järjestettäviä koulutuksia, jotta menetelmän käyttäminen onnistuu parhaiten. Koulutusten tavoitteena on antaa opettajalle valmiuksia opettaa matematiikkaa unkarilaisen Varga-Neményi

Lue kirjoitus

VaNe-Digikirjasto ja arviointimateriaalit – tilattavissa nyt myös erikseen!

Varga-Neményi -digikirjasto sisältää kaikki VaNen keskeiset materiaalit. Oppilaan kirjoja, kotitehtävävihkoja ja opettajan oppaita voi katsella selaimella, niitä ei voi tulostaa. Digikirjastosta löytyy myös runsaasti tulostettavaa materiaalia, mm. erilaisia pohjia, monisteita ja arviointimateriaalia.

Digikirjasto on ilmainen niille opettajille, jotka käyttävät Matematiikkaa -oppilaan kirjoja.Digikirjaston tunnusten tilaamisohjeet löytyvät kirjeestä, joka postitetaan kirjalähetyksen mukana koululle.

Digikirjaston lukuvuosilisenssin voi hankkia nyt myös erikseen, vaikka opettaisi muilla kirjasarjoilla. Lukuvuosilisenssin voi hankkia yksittäiselle opettajalle tai koko koululle.

VaNen digikirjastossa on paljon VaNe-materiaaleja:

 1. Kaikki oppilaan kirjat
 2. 1. ja 2. luokan kotitehtävävihot
 3. Mallivastaukset 3. ja 4. luokan oppilaan kirjan tehtäviin
 4. Opettajan tienviitat
 5. Monistepohjat ja muut kopioitavat materiaalit
 6. Arviointimateriaalit
 7. Powerpointteja

Arviointimateriaalit

VaNessa oppilaiden osaamista pääsee seuraamaan joka tunti, koska osaaminen näkyy muun muassa oppilaiden työskennellessä välineillä ja piirroksissa sekä keskusteluissa. Tällöin tulee ilmi myös se, missä abstraktion tien vaiheessa osaaminen ja ymmärrys on.

Opettaja itse päättää, milloin hän tarvitsee tarkempaa tai muunkinlaista tietoa oppilaiden osaamisesta. Tätä varten Digikirjastossa on jokaiselle vuosiluokalle runsas arviointimateriaali, josta opettaja voi poimia itselleen sopivat palat.

1. ja 2. luokan arviointimateriaaleissa on:

 1. Ohjeet ja aikataulu
 2. Toiminnalliset tehtävät
 3. Laskutaidon kartoitukset
 4. Kirjalliset jaksokartoitukset
 5. Itsearviointi

3. ja 4. luokan arviointimateriaaleissa on:

 1. Ohjeet ja aikataulu
 2. Taitojen kasvaminen, jossa on näkyvissä matematiikan osaamisen kumuloituminen alkuopetuksesta lähtien
 3. Toiminnalliset tehtävät
 4. Pienet kirjalliset kokeet
 5. Summatiiviset kokeet
 6. Itsearviointi

Ellinkauppa tiedottaa!

Kalasataman myymälä palvelee Ma-Pe klo 9:00 - 16:30

Valmistellaan toimitustapoja