Kalasataman myymälämme on sulkenut ovensa pysyvästi. Verkkokauppamme on tietenkin edelleen aina auki ja lisätietoa varaston muutosta näet tästä!

Tilaatko kunnan tai kaupungin laskuun? Pyydä laskutusasiakkaan tunnukset täältä!

Kirjaudu sisään

Lisää kirjoituksiamme

VaNen ViLLE-tehtävät

Digitaaliseen ViLLE-ympäristöön on laadittu VaNeen omat materiaalit, jotka seuraavat viikkosuunnitelmia. Opettaja voi huoletta antaa näitä tehtäviä oppilailleen, koska tehtävät ovat varmasti VaNea, “täsmää” ja huolellisesti

Lue kirjoitus

VaNe-Koulutukset

Vaikka materiaaleja voi käyttää ilman koulutusta, suosittelemme luokka-asteittain järjestettäviä koulutuksia, jotta menetelmän käyttäminen onnistuu parhaiten. Koulutusten tavoitteena on antaa opettajalle valmiuksia opettaa matematiikkaa unkarilaisen Varga-Neményi -menetelmän mukaisesti. Kurssilla perehdytään menetelmän periaatteisiin sekä teoreettisesti että käytännön näkökulmasta.

Kuva: Anni Lampinen

Kohderyhmä

Varga–Neményi -koulutukset on tarkoitettu

  • luokanopettajille,
  • erityisopettajille,
  • luokanopettaja-avustajapareille

Koulutukset ja kertauspäivät luokka-asteittain

Matematiikan käsitteet ja sisältöalueet rakentuvat toinen toistensa päälle ja rinnalle. Varga–Neményi -koulutuksissa keskitytään kunkin luokka-asteen keskeisiin oppisisältöihin ja ne yhdistetään tulevien vuosien teemoihin. Varga–Neményi -menetelmän mukainen opetus on opetussuunnitelman mukaista.

Tästä Varga-Neményi -koulutuskalenteriin!

Ellinkauppa tiedottaa!

Kalasataman myymälä palvelee Ma-Pe klo 9:00 - 16:30

Valmistellaan toimitustapoja