Katso tästä joulun, ja vuodenvaihteen info – viimeiset laskutustilaukset, aukioloajat ja tilaaminen jouluksi!

Tunteiden värit

28,23  35,01  sis. alv

Yhteistyöpeli tunteista. Auttakaa värihirviötä tunnistamaan tunteensa.

28,23  35,01  sis. alv

Varastossa

Kuvaus

Värihirviön tunteet ovat ihan sekaisin, joten on aika rientää apuun ja auttaa hirviötä tunnistamaan tunteensa. Auttakaa siis hirviötä kertomalla, mistä tulette iloiseksi, surulliseksi, vihaiseksi, pelokkaaksi tai rauhalliseksi. Näin Värihirviökin oppii saamaan tunteensa kuriin!

Pelissä on kuusi tunnetta: ilo (keltainen), suru (sininen), viha (punainen), pelko (musta), rakkaus (vaaleanpunainen) ja rauhallisuus (vihreä). Rakkaudella ei ole omaa purnukkaa, mutta sitä käsitellään pelissä muuten.

Pelin tavoitteena on saada kerättyä kaikki 5 tunnemerkkiä oikeisiin tunnepurnukoihin. Peli on yhteistyöpeli, eli kaikki pelaajat eivät kilpaile toisiaan vastaan vaan yrittävät yhdessä voittaa pelin.

Pelin kulku:
Värihirviö ja tyttö aloittavat matkan vaaleanpunaisesta rakkausalueesta. Ensimmäinen pelaaja heittää noppaa ja siirtää värihirviön nopan osoittamaan ruutuun. Nopassa on numerot 1 ja 2 sekä tyttö ja spiraali. Numeroilla liikutaan niiden osoittama määrä pelilaudalla. Spiraalissa alueen saa itse valita, ja tytössä tyttö siirtyy värihirviön luokse.
Tunnealueelle siirryttäessä pelaaja kertoo Värihirviölle jonkin tapahtuman, muiston, esineen tai hetken joka kyseiseen tunteeseen liittyy. Jokaisella tunnealueella on myös vastaava tunnemerkki. Pelaajien yrittävät arvata, mihin kahdeksasta purnukasta tunne kuuluu. Jokaiselle purnukalle on vain yksi oikea purkki! Ensimmäiset arvaukset ovat vaikeimpia, koska jatkossa pelaajat voivat yrittää jo yhdessä muistaa missä oikea purnukka on.
Viiden tunnepurnukan lisäksi hyllyssä on 3 moniväripurnukkaa, joita täytyy varoa! Sellaisen käännettyä pitää sekoittaa kahden tyhjän purnukan paikat. Jos kaikki kolme moniväripurnukkaa käännetään ympäri, peli päättyy. Onneksi yhden moniväripurnukan saa pistää piiloon aina kun tyttö kohtaa Värihirviön.
Jos pelaajat saavat kaikki tunteet oikeisiin purnukoihin, on Värihirviö saanut tunteensa järjestykseen ja kaikki voittavat!

Pelissä käsitellään paljon omia tunteita. Pienimmille lapsille tämä voi olla vielä haastavaa, ja he voivatkin kertoa omien tunteiden sijaan Värihirviön tunteista – mikä on voinut suututtaa Värihirviötä? Entä mistä Värihirviö tulee iloiseksi?
Pelin päätyttyä voidaan lasten kanssa myös keskustella, miltä pelin aikana tuntui. Ovatko Värihirviön tunteet tuttuja? Onko omien tunteiden tunnistamisesta hyötyä?

Jatkossa myös omista tunteistaan voidaan puhua pelin värien kautta. Onko lapsella ollut sininen vai vihreä päivä, miksi? Jos laudan värit eivät riitä, voidaan pelilaudan jatkoksi yhdessä piirtää paperille lisää tunteita eri värein.

Sisältö:
pelilauta
Värihirviönappula
tyttönappula
noppa
8 purnukkaa (5 tunnepurnukkaa ja 3 moniväripurnukkaa)
2 hyllykköä purnukoille
5 tunnemerkkiä

4-vuotiaasta ylöspäin
2-5 pelaajalle
Pelin kesto noin 20 minuuttia

Kumppanituote – ei alennettava.

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Lähetä sähköpostilla

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Sähköposti

ELLIn blogissa

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

Ellinkauppa tiedottaa!

Kalasataman myymälä palvelee Ma-Pe klo 9:00 - 16:30

Valmistellaan toimitustapoja