Matematiikan osaaminen vahvaksi – Iloa opetukseen ja oppimiseen

100,00  110,00  sis. alv

Huhtikuussa 2021 ilmestyvä kirja on koulumatematiikan käsikirja opettajille.

100,00  110,00  sis. alv

Kuvaus

Tie matematiikan oppimiseen on ymmärtäminen. Matematiikan osaaminen vahvaksi -kirjan sisällössä painottuvat peruskäsitteiden ymmärryksen varmistaminen, monipuolinen välineiden käyttö ja erilaiset oppimisen apukeinot. Kirja tarjoaa tarkan kuvauksen opetuksen kulusta: miten oppilaille puhutaan ja miten käsitteet konkretisoidaan välineillä ja piirtämällä. Välineet ovat hyödyllisiä kaikille oppilaille, sillä niiden avulla voidaan saada uusi näkökulma oppimiseen sekä syvennetään ymmärrystä. Kirja auttaa hahmottamaan matematiikan opetuksen ja oppimisen peruslinjat sekä suunnittelemaan opetusta oppilaiden lähtötason pohjalta eri aihepiireistä ja tuntikohtaisesti.

Kirjassa käsitellään myös osaamisen varmistamisen ja korjaavan opetuksen periaatteet. Oppimisen tukena ja osaamisen varmistamisessa käytettävät junnaukset ja kartoitukset ovat kopioitavissa erillisestä materiaalikirjasta, jossa tuttujen kymppikartoitusten lisäksi useita uusia junnauksia ja uusi mittayksikkökartoitus. Lisäksi siinä on muita matematiikan opetusta tukevia kopioitavia aineistoja.

Matematiikan osaaminen vahvaksi on laadittu helppokäyttöiseksi opetuksen ja osaamisen varmistamisen käsikirjaksi kaikille matematiikkaa opettaville opettajille ja erityisopettajille. Opettajiksi opiskeleville teos sopii oppikirjaksi. Teos on hyödyllinen myös eri alojen ammattilaisille, vanhemmille ja muille, jotka haluavat tukea lasten matematiikan oppimista. Kirja sopii itseopiskeluun kaikille, jotka tarvitsevat tukea matematiikan perusasioiden osaamiseen ja hallintaan.

Hannele Ikäheimo on matematiikan erityisopettaja ja tietokirjailija.
Teos perustuu hänen pitkäaikaiseen kokemukseensa opettajana ja opettajien kouluttajana.

Hannele Ikäheimon Matematiikan osaaminen vahvaksi kirja sekä kirjaan liittyvät kopioitava materiaalit sisältävä Materiaalikirja muodostavat koulumatematiikan käsikirjapaketin, joka sisältää myös hänen aiemmin julkaistujen KYMPPI-kirjansa ja KYMPPI-kartoituksensa sisällöt.

Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan kirjan esittelyn ja sisällysluettelon!

Lisätiedot

Kohderyhma

Terapiaan, Kotiin, Kouluun, Alkuopetukseen, Päiväkotiin

Tuotetyyppi

Kirjat

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Lähetä sähköpostilla

Kerro muillekin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Lähetä sähköpostilla

Valmistellaan toimitustapoja